Iedzīvini šo Starbucks® klasiku savās mājās. Baudi 100% arabikas šķirnes kafiju ar neatvairāmām piena putām.
UZTURVĒRTĪBA | Vienība | per 100g | per 100ml | Porcijā | %IDD |
---|---|---|---|---|---|
Maisījumi | g | tādā veidā, kādā tas tiek tirgots | |||
Enerģētiskā vērtība (ar šķiedrvielām 8kJ/g) | kJ | 1916 | 97 | 190 | |
Enerģētiskā vērtība (ar šķiedrvielām 2kcal/g) | kcal | 457 | 23 | 45 | 2% |
Tauki | g | 19.7 | 0.9 | 1.8 | 3% |
tostarp piesātinātās taukskābes | g | 12.1 | 0.6 | 1.1 | 6% |
Pieejams Ogļhidrāti | g | 44.5 | 2.4 | 4.7 | 2% |
tostarp cukuri | g | 42.3 | 1.9 | 3.7 | 4% |
Šķiedrvielas (DP > 3) | g | 5.9 | 0.4 | 0.8 | - |
Olbaltumvielas | g | 21.7 | 1.1 | 2.2 | 4% |
Sāls | g | 1.2 | 0.05 | 0.10 | 2% |
Sastāvdaļas:
pilnpiena pulveris (74,3%), cukurs (12,9%), 6ķīstošā kafija (11,7%), skābuma regulētājs (nātrija karbonāti), malta grauzdēta kafija.
*RI -
*RI - Ieteicamā deva vidusmēra pieaugušajam (8400 kJ/ 2000 kcal).
PERFEKTA ATBILSTĪBA
Palutini savas garšas kārpiņas ar Starbucks® Caffè Latte neatkārtojami maigo konsistenci. Tu sajutīsi krēmīgu pilnpienu, kuram sekos bagātīga melna kafija. Baudi šo zināmo garšu vispazīstamākajā vietā – savās mājās.
You Might Also Like
TOP PADOMI


GRAUZDĒJUMA SPEKTRS
Koncentrēšanās un pieredze gadu garumā palīdzēja radīt Starbucks™ grauzdējuma spektru, kurā iekļauti Starbucks® Blonde grauzdējums, Medium grauzdējums un Dark grauzdējums. Katrai kafijas pupiņai ir nepieciešams unikāls laika un temperatūras līdzsvars, lai tā sasniegtu smaržas, skābenuma, garšas un aromāta virsotni.


APŅEMŠANĀS PAR IEGUVI ĒTISKĀ VEIDĀ
Starbucks ir apņēmies 100% no tā kafijas iegūt ētiskā veidā, nesen sasniedzot jau 99% atzīmi. Mērķis ir padarīt kafiju par pirmo ilgtspējīgo lauksaimniecības produktu pasaulē.


C.A.F.E. PRAKSE
Kopā ar "Conservation International" izstrādātā Kafijas un fermeru līdztiesības prakse (Coffee and Farmer Equality (C.A.F.E.) Practices) palīdz nodrošināt kvalitatīvas kafijas piegādi ilgtermiņā, vienlaikus pozitīvi ietekmējot kafiju audzējošos fermerus un viņu kopienas.
