Kvalitatīvas kafijas pagatavošanas vēsture
Uzzini stāstu, pirms ķeries pie pirmā malka. Uzzini neticamo stāstu no pupiņām līdz tasītei, kura kulminācija vienmēr ir profesionālas kvalitātes kafija.
Vispirms ķirsis, tad pupiņa
Iztēlojies, ka stāvi pie kafijas krūma. Tev ir jāizvēlas labākās pupiņas. Ko tu meklēsi? Labākos ķiršus. Ir jābūt pacietīgam, taču vienmēr pienāk satraucošais brīdis, kad tie ir perfekti gatavi.
Apņemšanās iegūt atbildīgā veidā
Mēs apsolām kvalitāti. Un kvalitāte nozīmē audzēt kafijas pupiņas atbildīgā veidā un atbalstīt vietējos ražotājus visā pasaulē, lai tie rīkotos tāpat.
Grauzdēšana nekad neizdodas precīzi tāda pati
Ak jā, ja pievēršamies grauzdēšanai. Kad izpaužas burvīgie aromāti un parādās garša.
Dažādām pupiņām atbilst atšķirīgas grauzdēšanas pakāpes, tādēļ mēs pastāvīgi kalibrējam laiku un temperatūru, lai tās izdotos perfekti.
Viegli
Saglabā augļu aromātus un skābumu, un tiek iegūta vieglāka garša.
Vidēji
Attīstās līdzsvarotākas garšas ar zemāku skābuma pakāpi un vidēji izteiktu garšu.
Tumši
Piesātināta garša un zems skābuma līmenis.
Labāk kopā
Kad pupiņas ir nogatavojušās, mēs iejūtamies starpnieku lomā. Dažādās pupiņām no atšķirīgiem reģioniem ir atšķirīgas garšas nianses. Maisījumu pagatavošanas pamatā ir to raksturs. Un kad mēs iegūstam šo perfekto līdzsvaru, uzšķiļas dzirksts.
Kāds ir jūsu malums?
Ar malšanu vēl vairāk var izpausties tev zināmie NESCAFÉ® Dolce Gusto® aromāti, kas tev patīk. Atkarībā no kafijas veida, malums ir smalkāks vai rupjāks.
Smalkāks malums nelielām tasītēm
Ļauj panākt optimālu kafijas aromātu ekstrakciju.
Rupjāks malums lielām tasītēm
Aromāti tiek maigi ekstrahēti, tādējādi saglabājot to kvalitāti lielām kafijas tasītēm.
Precīzi iepakoti
Pēc samalšanas mēs saglabājam kafiju svaigu. Mēs rūpīgi iepakojam katru no maisījumiem patentētajās kapsulās, nodrošinot, lai svaigās garšas un aromāti tiktu hermētiski noslēgti un atvērtos tikai tavās rokās.
Vienmēr tiek piegādāta svaiga
Pēdējais posms vienmēr ir mūsu iecienītākais. Kad tu malko brīnišķīgo, svaigi pagatavoto kafiju un vari sajust tās tapšanas gaitā ieguldīto aizrautību. Mums ir svarīgi, kā tā nonāk pie tevis. Ikreiz.